Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава се мазни на Галена

отпечатай новината

15.08.2016 10:45 | Видян 2225 пъти | Гласували 1

Преслава се мазни на Галена

Прошка от бившата си най-добра приятелка Галена иска Преслава. От няколко месеца двете са във война, не си говорят и дори се обиждат публично, пише "България днес".

Конкуренцията между двете коя е по-добра певица ги раздели, но една добра новина е на път да ги сдобри отново. Щом научила, че Галена е бременна Преслава се разчувствала и е готова да подаде ръка към старата си приятелка. Тя споделила пред колеги, че Галена е на път да сбъдне най-голямата си мечта да има момиче и да е до нея. Самата изпълнителка сподели тия дни в социалните мрежи, че децата са най-голямото богатство.

Феновете на чалгаджийките веднага се досетиха, че това е опит за сближаване с Галена. Официално двете сложиха край на приятелството си по време на наградите на „Планета“ през март. Тогава Галена бойкотира церемонията, защото статуетката „Певица на годината“, отиде отново при Преслава.

След случката Галена и Преслава се подминават и на публични места. Сега Преслава е готова да направи невъзможното, за да спечели доверието на Галена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !