Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лили се отказа от операциите

отпечатай новината

15.08.2016 09:45 | Видян 1915 пъти

Лили се отказа от операциите

Лили Иванова се отказа от пластичните операции, пише "Всеки ден". Естрадната прима, която доскоро лягаше под скалпела за щяло и нещяло, е решила да спре с хирургичните намеси, научи „Всеки ден". Лекарите я убедили, че ако не сложи точка, може да се обезобрази и дори има риск за живота й.

Години наред Лили се опитваше да се прави, че времето не й влияе и тя, за разлика от всички други хора, никога няма да остарее. За целта разчиташе на пластичната хирургия, като често ставаше за посмешище с опитите си да заличи следите на времето.

При последния й опит да изглади бръчки със скалпел обаче хирургът директно й отказал. Той й обяснил, че хирургичният лифтинг не само че няма да я разкраси, но дори може да изкриви лицето й. Наред с това, ако се подложи на подобна операция, естрадната звезда поемала огромен риск за живота си заради упойките, които се използват. На нейната възраст, която гравитира около 80 години, обезболяващите се слагат само в краен случай и могат да бъдат опасни. Много от връстниците на Лили, та дори и по-млади от нея, не могат да се подложат даже на спасяващи живота операции именно заради упойката. Медиците били категорични, че ще е истинска лудост, ако й я слагат заради едната суета.

В момента най-голямата родна звезда се чувствала отчаяна от външния си вид. За изпъването на бръчките си тя разчита само на инжекции с ботокс и хиалурон, които обаче не дават резултата на скалпела. Ако се прекали с тях, лицето й може да се подуе като на Стоянка Мутафова, която изглади бръчки на 92-годишна възраст, но от това лицето й вместо да се освежи, стана като балон.

Лили не искала подобни гафове и действала с мярка. Но все не се харесвала. Напоследък тя не позволява да я снимат в близък план. Освен това не допуска фотографи на концертите си освен тези, които самата тя е наела. Не позволява да се пускат нейни снимки, преди да ги е одобрила лично. Фотосите, които показва публично, най-често са или в гръб, или предварително обработени, за да се изгладят бръчките й, или на тях примата е маскирана с очила и високи яки, така че да не се вижда нищо от лицето й. Всички близки планове, които допуска за публикуване, са в гръб.

Говори се, че Лили била в ужас от лицето си и се показвала без грим само на най-доверените си хора. Примата се е превърнала в истинска отшелничка. Тя вече не се появява на публични места, освен на собствените си концерти, именно защото се притеснява от бръчките, които няма как да изглади.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !