Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Лили Иванова на плажа с бодигардове

отпечатай новината

12.08.2016 14:00 | Видян 2673 пъти

Лили Иванова на плажа с бодигардове

Естрадната прима Лили Иванова се чувства като истинска звезда дори на плажа, пише "Уикенд". Миналата събота изпълнителката на вечният хит "Детелини" и "Камино" пристигна на бургаския плаж с двама бодигардове, които я следваха неотлъчно по петите.
Естрадната икона цъфна на плажната ивица, но не за да събира шоколадов загар, а за да репетира. Лили трябваше да се подготви за двучасовия спектакъл под звездите, който изнесе по-късно вечерта. Известната с претенциите си певица показа на плажуващите, че за нея не важат никакви закони и демонстративно мина с мерцедеса си през Морската градина.
Парадоксално за мнозина, Лили направи репетицията си на слушалки. Единствено тя можеше да чува гласа си, но нито един от останалите хора на плажа. Според запознати причината е пословичната мания на звездата публиката да не я слуша без пари.
След концерта звездата отседна със свитата си в местния 5-звезден "Грандхотел Приморец". Специално за нея бе запазен президентският апартамент на комплекса. Цената на нощувката в огромната стая с големина 250 квадрата е 1800 лева. Като комплимент за иконата в президентския апартамент имаше бутилка шампанско "Дом Периньон" и ягоди в шоколад.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !