Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава в дует с Азис

отпечатай новината

16.12.2008 09:10 | Видян 15529 пъти | Гласували 5

Преслава в дует с Азис

Тази вечер гост във „Вечерното шоу на Азис” ще бъде най-добрата попфолк певица за 2007-ма – Преслава.

Изпълнителката, която напоследък печели всички награди за попфолк музика заяви, че не се чувства звезда. „Не съм достатъчно смела, да използвам тази дума, в момента съм популярна личност, имам хубави песни, които хората харесват, но това е до време”,  сподели тя, демонстрирайки непресторена скромност. Преслава довери още, че в някои от текстовете й главна героиня е самата тя, а в останалите се старае да пее за проблеми, вълнуващи по-голяма част от публиката.

„Човешко е да завиждаш, но лично аз съм толкова заета, че нямам време да обръщам внимание на подобни неща”, обясни на своя домакин изпълнителката на „Водка с утеха”. „Мисля, че хората, които завиждат, го правят от безсилие, вместо да влагат енергията си в усъвършестване на самите себе си, те я разпиляват безцелно”, заяви певицата по адрес на своите конкурентки, като едновремнно с това призна, че тя също е изпитвала известна доза благородна завист за песни на колеги, които не е имала възможност да изпълни.

Попфолк звездата сподели, че няма проблеми да се разходжда спокойно по улиците сама, тъй като не се приема насериозно и винаги е допускала почитателите си близо до себе си.
„Искам само да пея, нищо друго не ми доставя удоволствие”, заяви Преслава, нескривайки възхищението си от актьорския талант на Азис и признавайки, че единствено пеенето й се отдава най-добре.

В предаването вторник вечер певицата ще разкаже за трудния път, извървян от родния град Добрич до голямата сцена. „Цяла България се смя с моята пералня, но на мен не ми е смешно. Толкова труд съм положила, за да стигна до тук, зная цената на всяко малко нещо, което съм си купувала”, сподели изпълнителката по повод свое изказване, че с първия си хонорар си е купила преланя. Тя допълни, че изживяването човек да си купи сам нещо определено е много по-силно, отколкото да го получи от някой друг. На въпроса на водещия с какво се е променил животът й оттогава до сега, Преслава ще признае: „Не съм от хората с големия блясък и не държа на апартамент в престижен квартал”.

По темата за мъжете певицата ще сподели, че харесва тъмни типажи, макар че е имала повече русокоси. Според нея не марката на колата на един мъж определя дали той е привлекателен или не. „Била съм и с бедни мъже”, ще довери тя, но все пак ще изрази мнение, че мъж с по-малки финансови възможности от нейните, би се комплексирал до нея. На питането на Васко защо се е раделила с бившето си гадже Петко, Преслава отговаря: „Не мога да бъда сигурна дали ми е бил верен, раздели ни самото време, а не изневеря”.

Тя ще разкаже защо се е наложило да намали гръдната си обиколка и ще сподели, че като малка е изпитвала неудобство от големия си бюст, като го е прикривала с широки блузи.
Имаща опит с гадулката и убедена, че всеки интрумент би й се подчинил, Преслава ще изпробва китарата на Дани Милев. Освен това тя ще свири на саксофон и цигулка, а за финал ще пее в дует с Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !