Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Джаро се върна при японската си жена

отпечатай новината

04.08.2016 09:27 | Видян 5093 пъти

Джаро се върна при японската си жена

Михаил Билалов се покая и се събра с жена си! Джаро доведе японската си съпруга в София заедно с двете си деца. Репортер на вестник „Всеки ден" засече култовия актьор да се разхожда в центъра на столицата, хванал за ръка двете си дъщери, а заедно с тях изненадващо за всички бе и жена му Санае.

Семейството на Билалов живее в Париж, където самият той емигрира в началото на 90-те години и завъртя бизнес. От 2005 г. насам актьорът все по-често се връщаше в България, за да се занимава с любимата си професия - актьорството. Това стана и причината Михаил Билалов да остави жена си и децата си във Франция, а само от време на време да се връща при тях.

Същевременно чаровният актьор се впусна в страстна любовна афера със сценаристката на първия сезон на кримката - Ваня Николова. Двамата работиха заедно и в сериалите „Четвърта власт" и „Връзки". Пикантната клюка дори гласеше, че Джаро ще става баща за трети път и че чака дете именно от Ваня. Според запознати сценаристката е претърпяла инцидент през зимата и не е успяла да задържи плода. В интервю преди седмица обаче Ваня Николова отрече слуховете, че някога е чакала дете от екранния Джаро, и ги нарече „лъжа". Публична тайна обаче е, че тя живее на семейни начала с актьора.

Въпреки извънбрачните си връзки обаче явно любимецът на зрителите е решил да не се разделя официално с японската си жена и да не разтуря семейното гнездо. Доказателство за това е, че само преди дни видимо щастлив и в приповдигнато настроение актьорът се разхождаше със Санае и дъщерите си Данае-Анна и Олга-Елена. Четиримата приличаха досущ на японски туристи - с еднакви ранички на гърба и еднакви светлосини бейзболни шапки. Билалов отново показвал културните забележителности на София и черпил семейството си в различни заведения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !