Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Лора Крумова се облекчава в химическо WC

отпечатай новината

03.08.2016 15:52 | Видян 1716 пъти

Лора Крумова се облекчава в химическо WC

Лора Крумова е сред запалените къмпингари. И тази година водещата ще ползва химическата тоалетна на караваната си на къмпинг „Градина“ и ще пие вода от бидон, трансформиран в подобие на чешма.

Летният дом на Лора се намира в знаковия къмпинг близо до Созопол. Там нейният мъж има училище по сърф, което е неговият частен бизнес. Странно е, че въпреки голямата заплата, която Крумова получава в телевизията още се мъчи в тясната каравана, закупена от половинката й, още в юношеските му години. Подвижният дом от миналият век нямал никакви удобства, но разполагал с готварска печка, която Лора не ползвала.

Тя разчитала на близките капанчета или на приятели, които да й уталожат апетита вечер с нещо от скарата. Водещата предпочитала да лежи по цял ден на плажа в ранните или късните следобедни часове, тъй като лесно изгаряла. Къмпингарите разказват, че миналото лято Лора нито веднъж не се е пекла по бански, защото най-вероятно се притеснява от килограмите си.

Тя се появявала или в къси панталонки или шалчета, които прикривали коремната й област. Едва ли тази година ще е по-различно, защото Крумова продължава да набива съзнателно, докато новите натрупани килограми не породят нови съмнения, че е беременна за втори път, пише "Галерия".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !