Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Любовникът на Галин окраде "Столичаните"

отпечатай новината

02.08.2016 16:16 | Видян 6654 пъти

 Любовникът на Галин окраде

Крупният пазарджишки бизнесмен Благо Солов, собственик на мебелна къща "Явор", който се прочу в публичното пространство като любовник на гей емблемата на фолка Галин, скоро ще си има сериозни проблеми с правосъдието, пише "Всеки ден".
Продуцентската компания "Дрийм тийм прадакшънс", собственост на Любо Нейков и Евтим Милошев, спечели дело в Пазарджишкия окръжен съд срещу бизнесмена за кражба на интелектуална собственост, обяви в интервю Милошев.
Ето как станала срамната далавера според мастития продуцент - на лична среща Евтим и Солов се разбрали мебелна къща "Явор" да ползва за рекламни лица две актриси от сериала "Столичани в повече" - Силвия Лулчева и Албена Павлова. Благо Солов се представял като голям фен на поредицата и българското изкуство и обявил, че иска именно звездите на "Столичаните" да рекламират кухните и диваните му.
Той поискал да му предоставят снимки с лика на двете актриси, за да брандира свои автомобили, да отпечата рекламни материали, включително и да си постави на билбордове. "Ние им осигурихме снимки с двете актриси, изобразяващи ги като героини от сериала. Дори не ставаше въпрос за тв реклама, така че цената на самата услуга беше символично ниска", разказва потресеният Евтим Милошев. Според наш източник се касаело за сума в размер на 10 000 лева.
"Така или иначе, този човек не плати и символичната сума, която ни дължеше. Същевременно тази кампания трябваше да продължи 3 месеца. Мебелната къща си позволи да използва лицата на актрисите три пъти по-дълго. Разбира се, аз платих със свои пари възнагражденията на актрисите, но ми останаха огорчението и обидата от това, как не се зачита интелектуалната собственост у нас", пояснява Милошев. В крайна сметка Евтим и Любо Нейков вече са осъдили милионера Солов на 2 инстанции и си чакат обезщетението веднага щом делото мине през ВКС.
Опитният бизнесмен Благо Солов върти печеливш бизнес с мебели от години и притежава 6 магазина из цялата страна. Той обаче е по-известен с разходите си по "левия" тротоар, за които нелепо го изтропа собственият му син Теослав. 24-годишният наследник на империята "Явор" дълго време беше спряган за гадже на добричлията с нежен глас Галин, преди чистосърдечно да си признае, че не той, а маститият му татко се гушка с чалгаджията в замяна на спонсорство за видеоклипове и концерти.
Благо Солов не крие двойната си сексуална ориентация нито от жена си, нито от познати или бизнес партньори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !