Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фенки на Милко: Дай да ти пипнем мустаците!

отпечатай новината

26.07.2016 12:02 | Видян 1596 пъти

Фенки на Милко: Дай да ти пипнем мустаците!

Мустаците на Милко Калайджиев са народен феномен. Истерични млади фенки налазиха певеца по време на участие в Приморско, с настояване да се докоснат до заветния му мустак, пише Всеки ден.Дори млади тийнейджърки, които не са чували песните на Калайджиев, се превъзнасят по него. Певецът вдигнал на крака публиката, която пък крещяла по него, все едно пред тях стои холивудски мачо, а не 64-годишния чалгаджия.

Една от фенките дори се разкрещяла неистово „Дай да ти пипна мустаците”. Певецът обаче изглежда е свикнал с такова отношение, защото не дал възможност на плеядата си почитателки да се докоснат до заветните косми над устните му.


След като негова фенка се развикала, че мустакът е фалшив, музикантът смело дръпнал два косъма, за да докаже, че е автентичен. Певецът дори ударил няколко кючека по масите, радвайки шумните компани.

Музикантът не давал да го черпят с алкохол, но за сметка на това признавал, че след участие няма нищо против да гаврътне по едно малко уиски.

Няколко дами пък тръгнали да мятат банкноти по певеца като по танцьор, но той отказал да вземе бакшиша. „Е, айде сега мацки, аз за вас го правя”, скромничи той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !