Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Жана Бергендорф взима 80 бона от ВИП Брадър

отпечатай новината

25.07.2016 14:24 | Видян 1937 пъти

Жана Бергендорф взима 80 бона от ВИП Брадър

 Жана Бергендорф ще е един от пироните в новия сезон на "ВИП Брадър“, тя е подписала договор с продуцентите и се е спазарила за хонорара от 80 хиляди лева.

Шоуто тръгва на 19 септември, изпълнителката ще чисти имиджа на наркоманка. И в предстоящия сезон, който тръгва на 19 септември редакторите ще заложат на интригите и драмите в живота на популярните личности у нас. В центъра на събитията ще попадне именно ексцентричната Жана, чийто драматичен живот е на страниците на пресата. Освен с победата си в Х Фактор и двете песни, които пусна след това, името на певицата бе забъркано с десетки скандали, беше разделена със сина си Леон, хванаха да шофира, употребила кокаин, преди това под въздействие на наркотици се сби с любовника си и вдигна целия квартал на крак.

Разкрепостената музикантка не умувала дълго върху предложението за участие в риалити формата, тъй като няма притеснения да излага живота си на показ. И без това музикалната й кариера боксува, та предложението на Големия брат било добре дошло. Тя веднага подписала договора с идеята, че ще си оправи финансовото положение, пише „Всеки ден“.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !