Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кремена с рожден ден като сватба

отпечатай новината

22.07.2016 09:02 | Видян 5819 пъти

 Кремена с рожден ден като сватба

Кремена Халваджиян е пръснала поне 20 бона за рождения си ден, без да се брои цената на роклята, с която се появи пред гостите си. Стилистката събра над 150 души в клуба си в столицата и спретна парти като същинска сватба, споделя Всеки ден. Тя посрещна приятелите си с ефектна корона на главата.

Бижуто, което украси косата на най-известната стилистка в България, бе подаръкът от мъжа й Магърдич Халваджиян. Той го бе поръчал месеци преди рождения ден на благоверната си при майсторка, която го изработи ръчно по модел, специално създаден за Кремена. Бижутерката обяви, че това не е обикновена корона, а Короната на любовта.

Партито събра повече звезди, отколкото някога ходеха на „Златният Орфей". На първа линия по традиция бе водещата на „На кафе" Гала, без която не минава нито един празник или приятелско събиране на семейство Халваджиян. Тя носеше тъмносиня рокля, която, изглежда, бе подбрана така, че хем да изглежда стилна, хем да не засенчва тоалета на рожденичката. Гала очевидно е простила изневерите на голямата си любов Стефан, защото дойде на партито под ръка с него. Там бе и дъщеря й Мари, както и близката й приятелка Джуджи.

Самата Кремена се беше бръкнала поне с 3-4 бона, ако не и с повече, за да се облече в рокля като от приказките и да покаже, че възрастта от 47 лазарника не й пречи да се чувства като принцеса. Развявайки разкошните си воали, тя накара повечето гостенки да се оприличат на Пепеляшки преди идването на добрата фея. Но това не натъжи никого, а напротив - домакинята, чувствайки се прекрасно, накара и останалите да се почувстват така.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !