Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Глория е лудо влюбена

отпечатай новината

21.07.2016 16:57 | Видян 2699 пъти

Глория е лудо влюбена

Глория отново е влюбена и щастлива. Примата на фолка, която на 28 юни отпразнува 43-тия си рожден ден, откровено сподели, че има мъж до себе си. Както винаги, тя е вярна на принципа си да брани личния си живот. Затова остава загадка кой е спечелил сърцето й.

„Пеперуди пърхат в стомаха ми. Щастлива съм”, призна изпълнителката на „Крепост” в интервю за най-голямото светско списание „LOVE Style” и си пожела това вълнение и радост да продължават винаги. Според източник на „Уикенд”, чалга дивата отново е забърсала милионер. От няколко месеца звездата на фолка имала взаимоотношения с мастит бос от хранително-вкусовата промишленост, който обаче не желаел около връзката им да се шуми. Вероятно човека е семеен.

Хитовата певица е далеч по-словоохотлива по отношение на работата си. Глория сподели подробности за подновения договор с „Пайнер” като подчерта, че с шефа на чалга гиганта инж. Митко Димитров си стиснали ръцете след продължителни, но пък успешни преговори. И двамата били наясно, че са много по-силни заедно, отколкото отделно, но това не попречило на Глория да брани позицията си по някои въпроси.

„Ясно беше, че бизнес моделът на работа се променя и няма как да останеш на едни и същи условия. По-краткосрочните договори ще са по-ефективни. Продължаваме да бъдем копродуценти. Категорично обаче заявих, че никога повече няма да участвам на наградите на телевизия „Планета”, споделя Глория.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !