Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Анелия влиза в армията

отпечатай новината

21.07.2016 15:08 | Видян 1567 пъти

Анелия влиза в армията

Фолк звездата Анелия влиза в армията. Не на шега, гласовитата изпълнителка на легендарното „Погледни ме в очите“ е получила предложение да се присъедини към Представителния ансамбъл на Националната гвардейска част, след като бе отличена с грамота лично от генерал Боян Ставрев преди дни.

Там солисти от десетилетия са Маргарита Хранова и Орлин Горанов, а Лили Иванова дължи чина си полковник именно на армията и на ансамбъла. По информация на „Всеки ден“ от няколко месеца се готви обновление на състава на трупата, която изнася концерти не само у нас, а и в чужбина и печели медали под ръководството на ген. Ставрев. Затова и съвсем скоро една от пионерките на модерната чалга у нас – Анелия, може да се присъедини към нея.

Оказва се, че тя е и любимка на военните и неведнъж е показвала афинитета си към униформените, включително с парчето от миналата година, превърнало се в тотален хит из поделенията – „Генерал“. Иначе Анелия вече е отличена за приноса си в развитието на културното сътрудничество с Националната гвардейска част.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !