Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Циците на Емилия станаха огромни

отпечатай новината

18.07.2016 15:46 | Видян 4034 пъти

Циците на Емилия станаха огромни

Бюстът на Емилия вече гони по размер циците на най-известните порно звезди. Пищната й гръд едвам се побира в сутиените й и тя изпитва затруднения при намирането на подходящо бельо, пише "Всеки ден".  Причината не е в нов силикон, а бременността й, както и това, че е качила доста кила. Жената на Коко Динев от години има изкуствени импланти в бюста си и дори сама си призна при едно от гостуванията си в „Шоуто на Слави“, че има около 2 килограма силикон, но въпреки това те никога не са били толкова фрапиращо големи.

Със сегашния размер на циците си Емилия бие дори Преслава от началото на кариерата й, когато разнясаше 118 см бюст. „Ау, не мога да откъсна очи от „очите ти“. Леле какво нещо. Нямам думи“, цъкат с език ошашавени мъже от размера на бюста на жената на Коко Динев. Феновете й са повече от доволни от гледката към „балконите“ на певицата и дори се надяват любимката им следващия път да покаже повече плът от сега...

В последния си клип и фотосесия уж скромната чалгаджийка показа, че никак не е свенлива и вместо да се прави на невинна монахиня, смело показа, че си има пищна силиконова гръд, която е нараснала, без да ляга на операционната маса. Фолк дивата, която се шегуваше, че ако слуша мъжа си, трябва да ходи с манастирско расо по участия, явно съвсем е скъсала синджира. Секси Емилия е избрала разголен тоалет, който обаче крие корема й. Тя се притеснява от многото качени кила и умишлено ходи с широки туники и рокли, които не подчертават формите й от циците надолу.

Хора, които са познавали жената на Коко Динев преди метаморфозите й, твърдят, че била с доста семпъл бюст и тунингът бил наложителен. Емилия се надява, че като дари неверния си мъж с още един наследник, по-лесно и сигурно ще го върже здраво за себе си и ще се подсигури, ако Коко хукне по друга, да получава солидна издръжка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !