Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Преслава тръгна с 10 мутри охрана

отпечатай новината

18.07.2016 09:59 | Видян 4911 пъти

Преслава тръгна с 10 мутри охрана

Преслава поддържа солидна охрана от най-малко десет мутри, които ходят с нея по участия, разкриха нейни изумени колежки, пише "Всеки ден". Те са виждали фолк дивата да брои пари на яки момчета да я пазят от преследвачи и досадници, които нощем я причакват край заведенията, където пее.

В последните месеци чалга дивата развила параноя от хора. След като няколко пъти тя била притеснявана от пияни и дрогирани типове, решила да ходи със солидна охрана, която да възпира всеки мераклия да я доближи. И наистина - до певицата не може да припари никой простосмъртен!

На всеки от охранителите си пайнерката от Добрич плащала по 120 лева на вечер. Месечните й разходи за гардове възлизали на повече от 8 бона. Момчетата не били на постоянен трудов договор при нея, а звездата ги привиквала само когато смята, че ще има нужда от тях. Преценявала бройката им според мястото, където е ангажиментът й, като в София разчитала на най-много хора - над 10 души. Те се разпределяли пред заведението, където пее, и в самата дискотека - около сцената.

Мутрите, поставени на входа, имали задача да следят за познати физиономии, които от години следят Преслава и са известни и на нея, и на приближените й. Забележат ли ги, трябва да направят всичко възможно да не ги допуснат да влязат.

Певицата отдавна се оплаква от луди „антифенове", които я следят буквално на всяка крачка, подхвърлят й обиди и злобни забележки, заканват се да я съсипят и ръсят клюки по неин адрес. Досега те не са направили нищо по-съществено, с което да я наранят, но всеки път, когато се докопат до нея, успяват да й съсипят настроението и след това с часове не може да дойде на себе си. В началото се опитвала да не им обръща внимание, но накрая й писнало и решила да наеме хора, които да я пазят.

Той като въпросните нахални преследвачи рядко я притеснявали в провинцията, извън София Преси разчитала само на един-двама души за охрана при нощните си участия. Тяхната надница била малко по-висока от тази на софийските й охранители заради изискването да пътуват, заради което с дни не могат да се приберат в домовете си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !