Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Глория върти бизнес за милиони

отпечатай новината

15.07.2016 11:18 | Видян 5877 пъти | Гласували 1

Глория върти бизнес за милиони

Пеенето по съборите из градове и села не е единственият източник на доходи за чалга дивата Глория. За разлика от някои свои колежки, които наливат припечеленото от кръчмите в дрехи и обувки, дългокраката русенка е съумяла да инвестира заделените пари по най-разумния и печеливш начин.

Глория, която е вече почти 25 години на поп фолк сцената, е вложила солидна сума в закупуването на професионална озвучителна техника от Германия за концерти или други мероприятия. "Гло я отдава под наем, апаратурата й е една от най-добрите в страната, а и тя постоянно купува каквото ново излезе на пазара", издават пред ПИК от музикалните среди.

С арендата на усилватели и тонколони чалга звездата си докарва странични доходи, които обаче са й за джобни и с тях няма да може да изхранва себе си и дъщеря си Симона, ако спре да пее. По-крупните постъпления по сметката на Глория идвали от бизнеса й с недвижими имоти. Звездата притежава няколко жилища из цялата страна за над 1.5 милиона лева. Русенката отдавала някои под наем, но същевременно с това вадела пачки и от акциите си във фирма за луксозни недвижими имоти.

Въпреки това обаче на този етап изпълнителката на "Няма кой да ме спре" наистина няма немерение да спира с поп фолка, дори наскоро преподписа договора си с "Пайнер". Глория обаче изключително рядко поема участия в кръчми и дискотеки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !