Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джена бременна?

отпечатай новината

14.07.2016 11:46 | Видян 2540 пъти

Джена бременна?

Фолк певицата Джена е бременна с първото си дете, пише "Всеки ден". Заподозряна е била още на сватбата си преди десет дни, по време на която чалга звездата не запалила нито една цигара, а допреди това пушела по 2 кутии на ден. Джена е разбрала щастливата вест малко преди сватбата, а веднага след това съобщила на Наско Стоев-младши, по-известен като Малкия Канар. Пресният младоженец така се шашардисал, че се изпуснал пред родителите си, макар с Джена да си били обещали да пазят тайна. Те от самото начало на връзката им се зарекли да позлатят внучето, само го чакат да дойде на бял свят. Свекърът и свекървата - старите Канари, постоянно говорели, че им е време да гледат внучета от Джена и Наско. Те не могат да се нарадват на хубавата си и талантлива снаха, която най-вероятно ще дари музикалното семейство с малко Канарче през 2017 година.

В последните си интервюта изпълнителката на „Да те бях ранила" не спира да говори за деца. Първо заяви, че иска да има поне две отрочета, а след това каза, че единственото, за което се моли, е да има живо и здраво дете. Бременността най-вероятно още e в начален етап и на Джeнa не й се налага да я прикрива, но съвсем скоро, ако слуховете са верни, истината ще излезе наяве. „Крайно време ми е. Вече чувствам, че имам майчински инстинкт и ако преди не се чувствах готова, то сега нямам търпение да държа малкото човече в ръцете си", коментирала пред най-близките си приятелки разградчанката. Двамата с Атанас решиха да сключат брак много бързо, едва няколко месеца, след като официализираха връзката си. Те се сгодиха навръх Коледа, а само 7 месеца след това се ожениха.

След прекрасните лични емоции, с които стартира месец юли за Джена - нейният рожден ден и сватбата й, певицата отново започна с участията. Първото й беше вчера в града, където се врече във вечна вярност на своя съпруг - Пловдив, а после запали към морето. Тя не планувала да почива скоро, а да работи възможно най-много до появата на първото си дете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !