Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория отказа 100 бона от Брадъра

отпечатай новината

12.07.2016 14:19 | Видян 1466 пъти | Гласували 1

Глория отказа 100 бона от Брадъра

Глория признава в откровено интервю, че наистина е имала предложение да влезе във „ВИП Брадър”, но е отказала. „Предложиха ми 100 000 лева хонорар, но не се съгласих – разкрива примата на попфолка. "Никога не бих влязла в Къщата, защото не харесвам подобен тип риалити формати. Не ми допадат интригите”, заяви певицата, пише списание LOVE&style. Тя внася яснота и около подновяването на договора си с „Пайнер”.

С шефа на музикалната компания Митко Димитров си стиснали ръцете като истински професионалисти и хора, които са много по-силни заедно, отколкото отделно. „Ясно беше, че бизнес моделът на работа се променя и няма как да останеш на едни и същи условия. По-краткосрочните договори ще са по-ефективни. Продължаваме да бъдем копродуценти. Категорично обаче заявих, че никога повече няма да участвам на наградите на телевизия Планета”, споделя Глория, която не крие, че ежедневно се мъчат да я спрат по един или друг начин. Причината е, че завистта е в огромни дози. Благодарение на нея обаче тя се е калила и е станала по-силна.  

Певицата, която е известна, че не обича да говори за личния си живот, за първи път разкрива, че има пеперуди в стомаха и си пожелава те да не спират да пърхат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !