Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лили тайно с милионер

отпечатай новината

11.07.2016 09:19 | Видян 2047 пъти

 Лили тайно с милионер

Лили Иванова ходи на тайни срещи с милионера Димитър Тодоранов, с когото от години е спрягана в афера. Двамата официално твърдят, че имат чисто работни отношения, но това не било съвсем вярно според обкръжението им. Те отдавна били минали бариерата на деловото общуване. За срещите си държали да протичат при пълна дискретност, научи „Всеки ден". На тях Лили ходела дегизирана, с очила и шал, така че да не бъде проследена от папараци.

От екипа на Тодоранов издадоха, че Лили още от първата среща много си паднала по него. Милионерът, който е на 42 години и би могъл да е син на естрадната прима, й бил влязъл дълбоко под кожата. „Тя много го харесва. За нея е истински празник, когато имат среща. С часове се подготвя, преди да се видят, и остава с него с часове", разказаха запознати.

Именно заради личните си симпатии към Митко примата се съгласила той да продуцира пореден неин концерт - на бургаския плаж през август. Събитието им дава повод непрекъснато да се виждат уж с идеята, че трябва да уточняват подробности около организацията.

„Не се знае обаче какво толкова уточняват на тези срещи, които продължават по 3-4 часа. Когато се виждат, не искат други хора около себе си. Лили е станала истинска параноичка, все я е страх, че папараци може да я снимат с Митко и да пуснат снимките във вестниците", твърдят хора от екипа на примата.

Вече 3 години се върти клюката, че Лили Иванова и Димитър Тодоранов, който е бивше гадже на красавицата Ели Гигова, имат любовна авантюра. Слухът бе подсилен от факта, че преди 2 години той организира неин концерт в Софийската опера точно преди Деня на влюбените. Самият Тодоранов категорично отрича да е имал сексуална връзка с най-голямата родна звезда, подчертавайки, че такива слухове са истинска обида. По думите му, проява на неуважение към професионализма и на двамата е да ги намесват в любовна авантюра.

Въпреки това обаче Тодоранов и до днес не отрича, че никога не се е притеснявал от огромната разлика във възрастта между него и примата, нито пък крие мнението си, че много млади момичета могат да завидят на нейната перфектна фигура и стройни крака.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !