Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калин Врачански залюби мистериозна красавица

отпечатай новината

10.07.2016 17:17 | Видян 1959 пъти

Калин Врачански залюби мистериозна красавица

Малцина са актьорите, които не могат да се оплачат от финансови проблеми. Калин Врачански е точно от тях – на него пари не му липсват. Звездата от „Стъклен дом” прибира завидни хонорари от телевизията и затова може да си позволи висок жизнен стандарт, пише "Уикенд".

Доказателство за баровския му начин на живот е автомобилът, който кара – ауди за 150 бона. Тези дни актьорът бе засечен да шофира лимузината по уличките на един от елитните столични квартали - „Редута”. След като се помота из комплекса, Калин паркира край нов блок. Миг по-късно оттам изскочи брюнетка, която се настани на предната седалка. Въпросната дама явно му е гадже.

Преди време двойката бе щракната, докато даваше дрехи на химическо чистене в голям софийски мол. Иначе Калин официално твърди, че няма сериозна приятелка до себе си. Истината обаче май е по-различна. Съседи твърдят, че красавицата често остава да спи при него. До неотдавна Врачански се придвижваше из града с малко пежо. Когато времето го позволяваше, пък пърпореше с мотоциклет хонда. „Изведнъж му се вдигнаха доходите и вече разчита на луксозен транспорт”, обясняват колеги на нашумелия от малкия екран артист.

Аудито на Калин не е резултат от участието му в „Като две капки вода”. Самият той опроверга мълвата, че е продал колата, която спечели в шоуто за имитатори. „Как мога да изтъргувам нещо, което още не съм получил?”, заяви екранният Камен Касабов от хитовия сериал „Стъклен дом”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !