Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Венета Райкова на почивка в Турция

отпечатай новината

07.07.2016 14:43 | Видян 1881 пъти

Венета Райкова на почивка в Турция

Тероризъм, бомби и камикадзета не могат да изплашат Венета Райкова, щом става дума да спести някой и друг лев, особено в трудни финансови времена, в каквито е изпаднала през последните месеци блондинката. Свалената от ефира водеща и семейството й са се отдали на седемдневна почивка в съседна Турция, като тричленната фамилия е платила едва 1500 лева за лукс пакет в Анталия.

В момента в южната ни съседка цените за най-скъпите хотели са супер изгодни заради серията терористични атентати. Райкова закъса здраво с финансите още в началото на годината, след като предаването й „Дневникът на Венета“ падна от екран и от телевизията я оставиха на улицата с няколко неизплатени заплати. Оттогава насам момата от Попово е в търсене на ново работно място, но към този етап никой работодател не може да задоволи претенциите й.

Финансовата стабилност на журналистката е изцяло в ръцете на съпруга й Тихомир, чийто ресторант успява да не остави гладно популярното семейство. Самият Тишо обаче все по-често може да бъде чут да се оплаква от замрялата кръчмарска търговийка, заради което той също умува ново бизнес начинание, пише "Всеки ден".

Липсата на сериозни парични приходи е поставила Венета да ограничи сериозно и бюджета си за лятна ваканция. Поради тази причина тя се е спряла на нискобюджетен пакет за почивка в съседна Турция, където в момента хотелиери и агенции предлагат безумно евтини програми, само и само да се спаси туризмът. За самолетни билети, 4-звезден хотел и пълен храноден Райкова е платила по 500 лева на човек.

„Не ме е страх от тероризъм, по курортите е спокойно, а и ние сме в затворен комплекс“, успокоява близките си водещата, която не спира да публикува плажни снимки, които шокират със слаботелесното ѝ телосложение.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !