Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави Трифонов прави своя телевизия

отпечатай новината

07.07.2016 12:58 | Видян 2410 пъти

Слави Трифонов прави своя телевизия

На него вече му било омръзнало да се съобразява с чужди изисквания към продукцията си, затова бил готов да направи поредната крачка към самостоятелност – свой собствен тв канал, научи Уикенд. Говори се, че има финансовия ресурс да го направи, въпросът бил дали има потенциала да създаде такава програмна схема, че да бие досегашните лидери на пазара Би Ти Ви и Нова ТВ.

Слави Трифонов намекна желанието си по време на своето шоу преди седмица. Ако намерението му се осъществи и в същото време влезе в политиката, както се кани, ще бъде вторият политик в България, който има собствен тв канал – след Волен Сидеров.

Дългия обяви в прав текст, че не му е чужда идеята да създаде своя собствена телевизия. Договорът му с Би Ти Ви изтича през септември. Дотогава Дългия със сигурност е в канала, но след това остава свободен радикал на медийния пазар и ще трябва или да подписва нов контракт на досегашното си работно място, или да си търси друго.

Ако Слави Трифонов направи телевизия, тя със сигурност ще обслужва неговите политически амбиции, както е и с канала на Волен, но няма да е чисто политическа. Дългия има доста опит в правенето на риалитита и с музикални формати, така че едва ли някой формат може да му се опре – твърди изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !