Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лили Иванова критично слаба

отпечатай новината

07.07.2016 12:14 | Видян 2161 пъти

Лили Иванова критично слаба

Само 43 кг тежи примата на българската естрада Лили Иванова, съобщи самата тя.

"Това е опасно малко! Лили Иванова явно не приема нужните калории, които биха били нормални за нея. Яде по-малко, отколкото изразходва", коментира водещ специалист по диетите.

"Ям всичко, но ям умерено. Моят избор е това - да изглеждам по-слаба. При мен проблем не са килограмите, а грамовете. Тегля се всеки ден и най-много да се изтърва до 200 г, максимум 300, и веднага на следващия ден или на по-следващия вече съм си моите 43 кг", разказа за строгия си режим звездата.

Интересен факт е, че през 2009 г. певицата споделя, че от 30 г. поддържала само 46 кг, но явно през последните години е занижила още повече квотата.

"Обикновено се събуждам към 12,30-13 часа. За мен сънят е много важен. И това касае всеки певец, особено оперните - те знаят какво значи режим на гласа. Трябва да съм се наспала. Такива неща спазвам. Но нещо специално... Трябва да съм гладна, преди да пея. Съвсем малко неща мога да си позволя. Примерно белтък, един или два, без жълтъка. Това е", добави Лили Иванова в интервю пред родна телевизия.

Нейният режим въобще не е одобряван от родните диетолози, за които той е просто изтощителен и малко хора могат да си го позволят.

"Организмът свиква, като се храни с малко калории, и нейният енерго-разход се понижава. Тоест тя си ходи гладна. Това е чист аскетизъм. Нейният въглехидрат е шоколадът. Лили Иванова живее по правилата на изкуството, а не на биологията. Нейният организъм се е пригодил с годините към този минимум от калории, но не е необходимо да се разказва за него. Примерът, който звездите у нас дават, доведе дотам, че има 150 хиляди души с хранителни разстройства, като на някои от тях е заплашен дори животът", обяснява още специалистът.

Според докторите по здравословно хранене на ден трябва да се приемат поне 1400 калории, а примата на естрадата е много далеч от този стандарт, пише "България Днес".

"Най-вероятно Лили Иванова се е нагодила към този нисък прием на енергия, защото калориите, които приема, са невероятно малко, както и да го изчисляваме. Но минимумът за калории е 1400, е, как ще ги направи тя?! Организмът й е минал на нисък енерго-разход. Тя е звезда, 43 кг - чудесно, 200 г варира - добре. Но дори и килограм да увеличи, дори и да се разходи пеш на другия ден, тя ще го свали, защото тялото й е свикнало с такъв режим", коментира още диетологът.

Не само за хранителния си режим говори в интервюто примата, но и за други аспекти от личния си живот.

"Обичам работата си, тя ме поддържа. Никога не съм била от тези, напористите, които непременно да са на първия ред. Просто съм искала да си гледам работата. Зная с моя характер, с моя дух и с моята преценка - какво мога, какво не мога, това са важни неща. Устремила съм се към нещо и искам да го постигна. И успявам донякъде. Взискателна съм, но преди всичко към себе си. Към другите също имам изисквания, но не ми се е налагало да съм недоволна нито от дисциплината, нито от нищо, защото тая дисциплина идва, без да я налагам. Винаги съм на репетиция преди всички и никой не си позволява закъснение, но това е, това съм аз... Знам, че се говорят много лоши неща за мен", обясни още Лили Иванова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !