Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лили Иванова: Обичала съм само веднъж в живота си

отпечатай новината

06.07.2016 10:45 | Видян 3794 пъти

Лили Иванова: Обичала съм само веднъж в живота си

Лили Иванова се отрече от законните си съпрузи, както и от мъжете, с които е живяла на семейни начала през годините, пише "Всеки ден". Певицата даде интервю пред Антон Хекимян за сутрешния блок на Би Ти Ви, в което заяви: „Човек веднъж обича истински, другото са временни емоции". Тя признава, че всъщност е обичала истински само един единствен мъж от тези, с които е споделяла живота си, а другите, изглежда , са били в графа „по сметка".

Кой всъщност е този мъж, когото единствено е обичала примата в живота си, се питат феновете й. За хората от най-близкото й обкръжение обаче отговорът не е тайна - това е съпруг номер 2 Иван Пеев. Той е автор на песните от репертоара й „Трудният танц" , „ Вечната игра", „Единствена прошка", песни, които се водят за нейни авторски - „Стрелките се въртят", „Една любов", а в гилдията от години се говори, че именно той ги е създал.

Лили и Иван живеят заедно в края на 60-те години до 1971 г., но за разлика от останалите мъже тя запазва добри отношение единствено с Пеев и с гаджето си преди него Здравко Радоев. Дори тайно подпомага финансово композитора, тъй като разчита единствено на скромна пенсия.

„Ако аз реша, само ако реша, че съм постигнала всичко, значи съм постигнала края. А краят никак не е приятен. Да видиш кращ си.. че повече не можеш да постигнеш. Това е ужасно нещп", признава още Лили Иванова.„Никога не съм играла, никога не съм хвърчала във въздуха или играла на звезда - звездите са на небето. Смятам, че съм на земята и не хвърча в облаците", казва примата на българската естрада Лили Иванова в откровен разговор с Антон Хекимян.

„Номер едно, номер две... Всички са номер едно. Аз не искам да бъда номер едно. Нека съм номер две, десет, няма значение. Нямам нужда от номерация. Аз съм просто Лили Иванова. Всичко, което съм направила, съм го направила сама", споделя още тя.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !