Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Селската сватба на Джена

отпечатай новината

05.07.2016 10:53 | Видян 4608 пъти

Селската сватба на Джена

Хубава сватба, ама циганска! Така би звучала перифразирана една от най-известните ни поговорки, що се отнася до венчавката на Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар, която се състоя в неделя вечерта, пише "Всеки ден". Въпреки дългата подготовка и старанието на фолк певицата всичко да е на ниво кичът и пошлостта взеха превес, видя репортер на „Всеки ден".

Изпълнителката на „Да те бях ранила" блестеше с елегантна бяла рокля, стилна прическа и много лек грим, но ланецът, който бе обесила на врата си ала мутра от 90-те години, разваляше цялостния ансамбъл. Бижуто, ако може да се нарече такова, изобщо не се връзваше на нищо по булката и шокира всички присъстващи. „Може да е подарък от свекърите и заради това да си го е сложила. Те са селски хора, какво да й подарят?", коментираха я потресени от ланеца гости.

Гостите бяха над 300 и ресторантът на хотел „Санкт Петербург" в Пловдив се пръскаше по шевовете. Сред тях имаше много придошли от Катуница, както и от Турция. Още на входа гостите даваха тежки пликове с пари на младото семейство, а красивата младоженка получи и много бижута. Свекървата Надя Стоева държа прочувствена реч, в която подчерта, че Джена отдавна се явява тяхна дъщеря и всички са много щастливи синът им да узакони връзката им.

На тежките маси се бяха разположили известни фолк певици, които в същото време поздравяваха колежката си със свои изпълнения. Тони Дачева пя първа, а оркестър „Канарите" не се измори да поздравява младото семейство. Сред останалите колеги, които я уважиха, бяха Емилия, Глория, Преслава и Фики Стораро. Последните дойдоха и си тръгнаха като двойка. „Явно вече не се крият и официално са гаджета", коментираха с типичния си диалект от циганския оркестър, който веселеше гостите до един момент от вечерта. Сред останалите гости бяха забелязани журналистът Антон Хекимян, виден поклонник на чалгата - и в журналистиката, и в музиката, както и бизнесменът Георги Гергов барабар със съпругата си Величка. Г-жа Величка бе с масивно златно колие и тежки гривни и пръстени с грамажа на половината Панагюрско съкровище. Най-стилната двойка бяха босът на „Пайнер" Митко Димитров и жена му Мария.

Бременната Емилия възмути с избора си на тоалет. Тя се беше барнала в бяла туника или рокля и конкурираше по цвят булката. Свекървата Надя също беше облякла бяла рокля с фалшиви камъни „Сваровски". Доста нелеп бе и Старият Канар, който незнайно защо беше в цвета на невинността. „Безумно е да са облечени в бяло! Тези хора за етикет не са ли чували? Това е цветът на булката и е запазен за нея. Никой от гостите не трябва да бъде в бяло, освен ако не е изрично уточнено в поканата. Абсолютна селяния", коментираха присъствали на сватбата.

Отделно Джена стърчеше поне една глава над клетия Малък Канар, който само я гледаше влюбено и слушаше нарежданията й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !