Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Венета Харизанова на силни обезболяващи

отпечатай новината

28.06.2016 17:53 | Видян 2251 пъти

Венета Харизанова на силни обезболяващи

Мисис България 2011 Венета Харизанова пие силни обезболяващи заради болки след пластични интервенции по лицето, пише "България Днес". Освен че си е правила ринопластика, тя си е оправяла скули, опъвала е бръчки и е коригирала устата си с хиалуронова киселина. Моделката има и силикон в бюста, който след време ще трябва да се сменя.

Както гръмнаха всички медии преди време, а и самата тя си призна, красавицата е била на прага на анорексията преди няколко месеца. От някогашната апетитна моделка вече не е останало нищо освен кожа и кости, но въпреки това тя не е спряла да се бори със заболяването и вече наддавала килограми. Ходела на хомеопат и пиела билкови хапчета за увеличаване на апетита.

До намаляването на теглото ѝ се стигнало в началото на годината. Немски лекари дори я изплашили, че има онкологично заболяване, което за щастие се оказало невярно. "Във Виена ми съобщиха страшната диагноза: лимфоцитна левкемия. Съобщиха ми го точно на Великден. Казаха, че ми остават няколко месеца живот. Първият половин час беше ужасен. Гледах пет дни в тавана и се чудех защо се случва точно на мен", поясни Венета Харизанова наскоро.

"Върнах се в България и започнах да си правя най-различни изследвания. После отидох отново във Виена и докторът ми каза, че е сбъркал диагнозата. Опростиха ми 3800 евро -цялата сметка от болницата", разясни тогава тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !