Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бременната Емилия напуска Коко Динев

отпечатай новината

27.06.2016 15:11 | Видян 2703 пъти

Бременната Емилия напуска Коко Динев

Отново драма в семейното гнездо на фолк певицата Емилия и осеменителят на чалгаджийките Коко Динев. В момента, в който очакват второто си дете, Емилия обмисля едно от най-драматичните си решения – да напусне Коко, научи хотарена. Тя работеше до преди седмица с огромен корем в задимените клубове из страната, за да издържа семейството си. Сега обаче парите от участията са свършили и двамата са изпаднали във финансов колапс, споделят близки до Емилия.

Певицата повръщаше в тоалетните на заведенията и въпреки това стоически издържаше на напрежението до последно. От доста време се носи слуха, че Коко Динев има сериозни финансови проблеми и е затънал до гуша в дългове. Причината е повече от ясна, а именно страстта му към хазарта. Вместо да спре със залозите и да се вземе в ръце, бизнесменът се е докарал до там, че дължи пари на ресторантите в които се храни. Емилия не можела да търпи това положение и да тъне в мизерия.

"Няма никаква гаранция, че нещата ще се оправят. Има дни, в които му давам по 20 лева да има джобни, това не е нормално. В последно време съвместното ни съжителство с Коко се превърна в ад, в който не мога да живея още дълго“, жалва се пред близки Емилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !