Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Есмер роди и хукна по кръчми

отпечатай новината

27.06.2016 11:45 | Видян 4004 пъти

Есмер роди и хукна по кръчми

Есмер Омерова доказа, че е луда за връзване, пише "Всеки ден". Хубавата съпруга на Благо Георгиев - Джизъса роди първото си дете в петък, а в събота вече купонясваше в ресторант на собствения си рожден ден. Щастливият татко й устрои празник, а тя побърза да остави новороденото, за да уважи старанието му.

Всички се чудят как е възможно една жена да роди и само 24 часа по-късно да хукне по кръчмите, вместо да е в болница, да се възстановява, да кърми и да сменя памперси. Но Есмер не за първи път дава ясно да се разбере, че не е като другите. Тя не позволи нито на бременността, нито на раждането да й попречат да бъде на нивото на мъжа си, който може да се лиши от всичко, но не и от партита.

Младата майка се похвали първо със снимка от родилния дом, а после - от ресторанта. Самият Благо пък се обърна нежно към нея и детето им: „Обичам ви, мамичко!". Двойката не съобщи пола на бебето, но отдавна се знае, че чакаха момченце.

По стечение на обстоятелствата бебето дойде на бял свят в петък - ден преди рождения ден на майката, който пък от своя страна съвпада с рождения ден на големия син на Джизъса - Давид. Момчето е от връзката на Георгиев с бившата гимнастичка Христина Витанова.

По този начин в голямото семейство на ритнитопковеца се събраха цели 3 повода за празнуване в рамките на два дни. Той не можа да отмине подобен късмет и реши да го отбележи подобаващо.

Футболистът събра в Москва роднини и приятели, за да пият в чест на семейството му. Почетна гостенка на партито беше именно рожденичката Есмер. Говори се, че всичко било изненада за нея. Мъжът й до последно се преструвал, че не е подготвил нищо предвид деликатното й състояние като родилка. Вечерта обаче я изненадал с огромен букет рози и я поканил на ресторант. Там ги чакали всички близки, а партито продължило до малките часове на нощта.

Вероятно заради възрастта на Есмер, която е само 24 години, или заради спортния й тренинг на танцьорка тя издържала партито, без дори за миг да се почувства изморена. „Ако не беше коремът й, който все още не се е прибрал, сигурно никой нямаше да заподозре, че е родила предния ден", коментираха пред „Всеки ден" очевидци. До този момент не е ясно къде е било бебето през цялото това време. Вероятно за него се е грижила бавачка.

Самото парти беше в московския ресторант „Ласточка". Проверка на „Всеки ден" показа, че бутилка вино в него върви средно по 5000 руски рубли, което се равнява на 135 лева. Това за руската столица не се смята за кой знае колко висока цена. „Явно Джизъса е искал да прави парти, но и да мине тънко", коментират зад гърба му. Освен с празника, той изненада жена си и с огромна торта, украсена с кукла, която прилича на самата Есмер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !