Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Кейдж напусна третата си жена

отпечатай новината

26.06.2016 16:46 | Видян 1365 пъти

Кейдж напусна третата си жена

Актьорът Никълъс Кейдж се е разделил с третата си жена, пише "Всеки ден". Той и Алис Ким, с която има брак от 2004 г., не живеят заедно още от 16 януари, заяви представител на Кейдж. Двамата имат 10-годишен син. Ким, която е 20 години по-млада от 52-годишния артист, работи като сервитьорка в Лос Анджелис, когато се срещат.

Само два месеца по-късно са сгодени, а Кейдж е споделял в интервюта, че двамата са бързали да се оженят, за да може Алис да пътува с него до Южна Африка за снимките на „Господарят на войната" от 2005 година. Двойката влезе в новинарските заглавия през 2011 г., когато след предполагаем скандал между двамата в Ню Орлиънс, актьорът се беше озовал в ареста. Той беше освободен под гаранция, а местните власти почти веднага прекратиха разследването на инцидента.

Преди да размени брачни халки с американката с азиатски корени, през 2002 г. Никълъс Кейдж беше женен за четири седмици за Лиса Мари Пресли, дъщерята на краля на рок музиката Елвис Пресли. Актьорът също така има неуспешно приключил 5-годишен брак с колежката му Патриша Аркет, както и 25-годишен син Уестън от фотомодела Кристина Фултън. Преди няколко години Уестън също стана баща, а Никълъс - дядо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !