Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кейт Мидълтън не може да готви, а трябва ли?

отпечатай новината

24.06.2016 17:29 | Видян 2487 пъти

Кейт Мидълтън не може да готви, а трябва ли?

Кейт Мидълтън може да се облича. Тя винаги е с прическа и няма никакъв проблем да играе крикет с токчета. Тя умее да прави бизнес, както никой друг и е страхотна майка. Дори скромната на похвали кралица Елизабет я харесва. Има ли нещо, в което да не е добра тази жена? Отговорът е: ДА
На благотворителна гала вечер тази седмица за детска болница в Източна Англия, херцогинята на Кеймбридж разкри пред готвачите на Мишлен, че работата в кухнята не е силната и страна. "Уилям се примирява с готвенето ми през повечето време," заяви тя.
Принц Уилям потвърди: "Това е причината да съм толкова кльощав".  В защита на Кейт принцът подложи "на съмнение" собствените си кулинарни умения: "По време на посещението ни в Индия тя отказа да пробва традиционната палачинка Доса, която приготвих".
Съвсем наскоро стана ясно, че "г-н и г-жа Уелс" не използват готвач, и че имат своя собствена кухня, за да запазят личния си живот далече от хорските уши.
Разкритията за Кейт са от голяма полза за здравомислещите майки навсякъде по света, те вече знаят, че Кейт не е "робиня" в кухнята. И защо да става сега? Тя има по-добри неща за вършене, като да завладее света.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !