Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган Фокс ще има трети син

отпечатай новината

24.06.2016 16:09 | Видян 2159 пъти

Меган Фокс ще има трети син

Явно красавицата Меган Фокс няма да има на кого да предаде короната си в семеен план. Бременната актриса очаква трето момче от своя съпруг Брайън Остин Грийн. Бащата на Меган разкри това пред Daily Mail Online. Миналата година двойката беше подала документи за развод, но след това Меган и Брайън се помириха, а малко след това се оказа, че очакват още едно попълнение към семейството си.

Говорейки за брака на дъщеря си с Брайън, 65-годишният Франклин Фокс каза: „Всичко, което мога да кажа е, че те са заедно и са щастливи. Меган е невероятна майка и не мога да повярвам, че ще имат три момчета. Да съм дядо е най-прекрасното преживяване в живота ми.“

Меган и Брайън започват да излизат заедно през 2004 г., след като се срещат, докато работят заедно по сериала „Hope & Faith“, когато тя е едва 18-годишна. Тогава той е на 30 и вече има една провалена връзка и малък син, който се казва Касиъс.

Двамата се женят в Хавай през юни 2010 г. Меган и Брайън вече имат 3-годишен син Ноа и 2-годишен син Боди, а тя е любяща мащеха на 14-годишния син на Брайън от предишната му връзка с Ванеса Марсил.


tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !