Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слуховете за Преси и Ники се потвърдиха

отпечатай новината

23.06.2016 10:28 | Видян 2465 пъти

Слуховете за Преси и Ники се потвърдиха

Женското отмъщение може да е жестоко! Доказа го фолк певицата Преслава. Макар месеци наред дума да не обелваше по въпроса, че бившият й Жоро Бирмата заби колежката й Алисия, Преси си го върна тъпкано. Най-оборотната чалгарка завъртя любовна афера не с кого да е, а голямата любов на Ася - вратаря Ники Михайлов, пише "България днес". Поредният епизод от размяната на половинки в родните чалга-футболни среди, кипи с пълна сила. За по-малко от година двете певици врътнаха мъжете си.

Свалката с Преси е станала наскоро. Двамата не успяха да я запазят дълго в тайна. Във понеделник вечерта Преслава и Михайлов са пристигнали заедно в нощен клуб в Студентски град. Изпълнителката не е имала участие в клуба, дошла е като гост с Ники. Компания им е правила друга двойка - близка приятелка на Преси и нейното гадже. Четиримата са се настанили на едно от вип сепаретата в клуба, точно до диджея. Певицата и синът на Боби Михайлов се забавлявали цяла нощ под звуците на чалга ритми. Михайлов бил във вихъра си, танцувал, както рядко може да бъде уловен, и не изпускал от уста любимото си наргиле, разказват очевидци.

Наскоро масло в огъня налива и още една бивша на Ники Михайлов - Николета Лозанова. "Радвам се, че Алисия намери човека, който да я обича истински. С нея сме в добри отношения", издаде се в собственото си предаване НиЛо. Така думите на Николета сложиха край на една война. Но избухна друга. Сега Ася има нов враг - Преслава, за която и бившата ѝ най-добра приятелка Галена може да потвърди, че няма скрупули да постигне своето.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !