Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Велислава Миланова: Животът ми е спорт, а телевизията е за екипни играчи

отпечатай новината

22.06.2016 10:17 | Видян 6280 пъти | Гласували 1

Велислава Миланова: Животът ми е спорт, а телевизията е за екипни играчи

Велислава Миланова e водещ и репортер в спортните новини на Bulgaria ON AIR. Тя работи в медиите от 2009 година. В телевизията започва с ББТ, а през 2011 г. се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR. Завършила е спортното училище на Левски, а след това НСА, със специалност треньор по спортна аеробика. Магистратурата й е "Спортна журналистика", която също завършва в Академията. Тренирала е художествена гимнастика и спортна аеробика в Левски. Има подчертан интерес към всички гимнастически дисциплини, особено художествената гимнастика, но със същата отдаденост отразява и останалите спортове. Обожава футбола. По време на Евро 2016 Велислава дава всекидневни прогнози за шампионата в рубриката „Жени говорят за футбол“ на Gol.bg. Красивата тв водеща се съгласи да отговори на въпросите на СЛАВА.

 

Кои са вашите фаворити на Европейското по футбол и кой според вас ще е шампионът? Дайте залозите си.

Имам няколко фаворита за Европейското първенство - Италия, Испания, Германия. За шампион на Стария континент залагам за Германия. 

 

Трудно ли се коментират футболни двубои и резултати от мачове?

Никога не съм коментирала футболен мач и не смятам, че това е женска работа. Иначе резултатите от мачовете не са чак толкова трудни за прогнозиране, но на това Европейско не съм сигурна, че това е моята стихия. 

 

Как точно се насочихте към спортната журналистика?

От малка винаги съм искала да съм спортен журналист. Животът ми е спорт от 6-годишна възраст, завърших бакалавър в НСА - треньор по спортна аеробика. Най-логично беше магистратурата ми да е спортна журналистика, след което попаднах в телевизията и така до ден днешен. 

 

Какво ви дава работата в ТВ Bulgaria ON AIR?

Обожавам работата си, имам страхотни колеги в Bulgaria ON AIR, срещам различни хора, от които се опитвам да извлека най-доброто за себе си. Аз съм екипен играч и смятам, че именно екипът е в основата на продукта, който предлагаме на зрителя. Всъщност не ходя на работа, а отивам да правя това, което обичам - да отразявям спорт. 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !