Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Глория капризничи в полицията

отпечатай новината

15.06.2016 17:59 | Видян 3442 пъти

Глория капризничи в полицията

Определяната като прима на фолка Глория предизвикала нечуван екшън в Шесто РПУ в столицата. Певицата, която се канеше цяла година да напусне "Пайнер", влетяла в полицията с оплакване от фенове, които я преследвали на всяка крачка и нарушавали личното й пространство. Глория искала да подаде жалба срещу преследвачите на звезди и да изкара ограничителна заповед, с която да държи почитателите си далеч от себе си, пише "Галерия".

Любимката на Георги Илиев близо час се оплаквала на служителите на реда от „тормоза“, който и оказвали нейни фенове, макар че без тях никога не би станала звезда. Полицаите се чудели как да се отърват от певицата, тъй като имали куп сигнали, по които да работят, битова престъпност, кражби, наркомански изцепки.

Всъщност Глория настоявала полицаите да зарежат важните си дела и да се занимават с нея и спокойствието й. Едва ли си е давала сметка, че така ощетява данъкоплатците, от който държавата плаща заплати на полицаите.

Причината за капризите на израсналата в русенското село „Две могили“ певица била безобидна случка в столичния хотел „Маринела“. Там нейни почитатели я засекли и помолили за автограф и снимка. Певицата реагирала нервно и отпратила феновете си. Въпреки грубото отношение на Глория едно от момчетата успяло да я снима, което предизвикало ахиловия гняв на изпълнителката и тя настояла кадърът да бъде изтрит. Заповедта не била изпълнена и това закарало Глория в районното полицейско управление.

Нервният й изблик буди истинско недоумение, защото в наше време е напълно невъзможно да се спасиш от публично снимане, което може да направи всеки с мобилния си телефон. Такава е съдбата на известните по цял свят, където звездите осъзнават, че без любовта на народа никога не биха напълнили банковите си сметки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !