Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Съсипаха щерката на Кичка

отпечатай новината

03.06.2016 17:30 | Видян 3949 пъти

Съсипаха щерката на Кичка

Дъщерята на Кичка Бодурова е станала жертва на типичната българска завист и омраза. 19-годишната Кристи-Жаклин си е направила огромните татуировки по тялото и се е снимала чисто гола в прословутата си скандална еротична фотосесия като ответна реакция на грозни обиди, отправени й от наши емигранти в Америка. „Съсипаха детето ми! Уви, тя повтаря съдбата на майка си. Цял живот съм се борила с омразата на разни нищожества, а сега детето ми го сполетя същото! Милата, тя е била унизявана и подигравана от най-добрите си приятелки, които са българки“, сподели в емоционално интервю Кичка Бодурова, след което избухна в плач, пише Всеки ден.

Естрадната икона направи разтърсващата изповед пред журналистката Кристина Патрашкова. Емоционалното интервю ще бъде излъчено тази неделя в предаването „Папараци“ по Би Ти Ви. Заради финала на „България търси талант“ то е с по-късен час на излъчване и ще се завърти след 23,30 часа. Докато Кичка беше във „ВИП Брадър“ миналата есен, от Америка долетя смущаваща вест, че дъщеря й се е снимала чисто гола. Порасналата Кристи-Жаклин шокира с дръзки фотографии, а цялото й тяло бе нашарено с гигантски татуировки. Щерката на Кичка е използвала отсъствието на майка си, за да реализира скандалния си план. Самата Кичка също бе смутена и обяви, че е озадачена от решението на детето си.

Завръщайки се в Америка, Бодурова научава жестоката истина. Години наред дъщеря й е била обиждана от приятелките си българки, че е грозна и дебела. Бабата на едно от момичетата дори й лепнала ужасния прякор Грозната Кристи. Прозвището било разпространено и в колежа и така я наричал целият клас. Момичето изпаднало в депресия. Подложило се на зверски диети, направило си татуировки и решило да докаже на всички, че е красиво и секси. Кристи-Жаклин използвала отсъствието на майка си, за да се снима гола.

„Милото ми момиче! Било е мачкано и унизявано от лоши хора, за съжаление наши сънародници, българи. Уж й били приятели… Подкрепям я напълно! Горда съм с нея! Може би и аз бих реагирала по този начин“, заяви сподавена в плач Кичка Бодурова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !