Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Асен Гаргов с разтърсващо признание: Лили ме прокле! Болен съм от рак!

отпечатай новината

31.05.2016 13:38 | Видян 3807 пъти

Асен Гаргов с разтърсващо признание: Лили ме прокле! Болен съм от рак!

Мъжът, делил постеля с Лили Иванова цели 16 години, се бори за живота си. Легендарният композитор и певец Асен Гаргов, който минава за голямата любов на естрадната икона, е покосен от рак. Притиснат от бедност, Гаргов не може да си позволи адекватно лечение в чужбина. В този най-труден за него момент Лили Иванова е отказала да му помогне, научи сензационно вестник „Всеки ден". Нещо повече - Гаргов е убеден, че здравословните му проблеми са индиректно свързани и с бившата му жена. Преди години, когато връзката им се разпадна, Лили го проклела тежко на финала. Накрая злобно изсъскала: „И да знаеш - моите клетви хващат!"

Днес, болен и беден, горделивият Асен категорично не искал да се обръща за помощ към бившата си любима. Негови приятели и колеги обаче се свързали преди дни с Лили и й разяснили тревожната ситуация - Гаргата е болен от рак, лечението е скъпо и той не може да си го позволи. Нужна била терапия в чужда клиника, която възлизала на 35 000 евро - непосилна сума за бедния музикант.

„Аз ли пак трябва да плащам? Все Лили да оправя сметките! Да му плати тая, с която тръгна, бе! Нямам възможност! Хич да не се надява", троснала се начумерената Лили Иванова. „Беше ни неудобно да предадем на Асен какво е казала. Споменахме му, че нямала възможност, а той се ядоса, че изобщо сме й звъннали. Каза ни: тя е толкова лош човек, аз съм я отписал. Накрая ни каза, че като нищо е болен заради нейното жестоко проклятие", разказват колеги на музиканта, създал един от големите хитове на демокрацията - „Развод ми дай".

Асен за последно се разочаровал от безмилостния й характер преди месец. Въпреки драматичната им раздяла отпреди повече от 20 години, певецът се обадил на звездата за рождения й ден на 24 април, но за благодарност тя му треснала телефона. „Исках да стопя ледовете между нас, на години сме вече, нормално е поне да се поздравим, ако се срещнем на улицата. Но вместо да се държи човешки, тя дори една дума не каза", вбесил се композиторът. Той искал да й сподели и за здравословните си проблеми, но не му се удала тази възможност.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !