Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Азис: Получих гърч заради предателство на Преслава!

отпечатай новината

28.05.2016 10:32 | Видян 5192 пъти

Азис: Получих гърч заради предателство на Преслава!

Изоставен и самотен се чувства Азис. Кралят на фолка стана световноизвестен, след като дори "Ню Йорк таймс" посвети материал за пътя му от гетото до сцената, но у нас всички му обърнаха гръб.

Именно славата изигра лоша шега и дори близките доскоро колеги на певеца се отказаха от него. Верните другари като Преслава и Мария, вече не се чуват с него. Eдинственият верен приятел на певеца си остава Ванко 1.
“Наскоро получих обида от близък човек. Не знам как стана, но започнах да се гърча в конвулсии, просто не можех да контролирам тялото си. Ванко беше у дома, беше към 6-7 ч сутринта. Той стана, физиономията му се промени и взе да вика: „Васе, добре ли си? Не се бъзикай, не е смешно!“, изповядва Азис.

Макар да не споменава кой точно го е наранил, се говори, че това е доскорошната му приятелка Преслава. Двамата влошиха отношенията си, след като Азис записа дует с Мария, а отказа на Преси. Оттогава отношенията им са ледени. 

Освен това гласът от Костинброд научил, че изпълнителката на "Пайнер" пее най-големия му хит "Хабиби", който има над 14 милиона гледания в youtube, по време на свои участия, пише "България Днес". "Уж е голямата певица, пък пее мои песни", ядосал се Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !