В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Щерката на Румен Овчаров пее по кръчми

отпечатай новината

27.05.2016 16:38 | Видян 1751 пъти

Щерката на Румен Овчаров пее по кръчми

Бившият министър на енергетиката в правителството на Жан Виденов, а след това и на Сергей Станишев - Румен Овчаров е в шок от новото амплоа на дъщеря си Яна. Наследницата на бившия политик заработвала насъщния си по баровете с микрофон в ръка.


Входният билет на заведенията, в които се изявявала, струва само 3лв. Тъй като зад гърба си певицата нямала продуцентска компания, се налагало сама да се грижи за ангажиментите си. Синеоката красавица имала диплома за икономист, тъй като баща й не искал детето му да е без професия и почти насила я накарал да завърши международни отношения и магистратура "Европейски отношения". Яна влагала всичко заработено като брокер на недвижими имоти, за да крепи музикалната си кариера. Инвестирала и в песенни конкурси по цял свят. 34-годишната Яна обаче искала да следва детската си мечта да стане певица и напук на родителската съпротива обикаляла баровете.

Всяка седмица гласовитата Яна имала ангажимент в някой пиано бар, а според запознати с музикалните й възможности, щерката на Овчаров била доста талантлива. Яна имала авторски парчета, които сама промотирала по заведенията. "Баща ми винаги е твърдял, че трябва да имам сериозна професия. Признавам, че без грам желание завърших икономика", откровена е Яна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !