Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Зуека и Рачков с рекорден хонорар от „Капките”

отпечатай новината

27.05.2016 14:42 | Видян 2989 пъти

Зуека и Рачков с рекорден хонорар от „Капките”

С по 20 хиляди лева ще си тръгнат Димитър Рачков и Васил Василев–Зуека от „Като две капки вода”. Двамата актьори прилапаха рекордни хонорари за шоуто, което водят. За да съберат рекордния рейтинг на предаването, артистите направиха невероятни номера този сезон. Ходеха по боксерки, пяха, изтърпяха и още куп гаври.

За всичко това обаче бяха щедро възнаградени от Маги Халваджиян, който не пожали средства, за да оцени труда им. Въпреки че в ефир и шефът им често отнася гаври, всичко е по сценарий. На продуцента му допадало умението на двамата да се шегуват с всеки, като им прощавал, дори задявките със себе си. Нещо повече — дори щедро ги възнаградил за тях.

Заради добрата си работа през този сезон, двамата ще получат и повече пари. В предишните издания, те получавали месечни заплати, но тази година към възнагражденията им ще има и бонус от по 20 бона за всеки. Отделно двамата, както Рачков често се шегува, са канени за водещи на частни партита. Те са най-желаните лица за подобни мероприятия, затова и Рачков бе водещ на сватбата на самия министър Божидар Лукарски, за което също получил хонорар. По тази причина двамата са позарязали изявите в театъра. Димитър не играе от години, а Зуека се оттегли от театър „Кредо” след раздялата със съпругата си Нина Димитрова.

В момента двамата се готвят за финала, предупреждавайки близки и приятели, че свободни места за шоуто няма и не могат абсолютно никого да вкарат в залата. Очаква се наистина финалът да е зрелищен, тъй като битката вероятно ще е между Поли Генова и Калин Врачански за първото място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !