Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софи Маринова излъгала за побоя от Гринго

отпечатай новината

27.05.2016 10:29 | Видян 1867 пъти

Софи Маринова излъгала за побоя от Гринго

Софи Маринова е излъгала, че е била пребивана приятеля си Гринго. Самата тя признава, че е преувеличила скандалите им пред медиите, защото се тресяла от луда ревност по любимия и искала да го нарани.

„Макар да беше обиден, че съм говорила такива работи, ми прости. Признавам, надрънках доста глупости и преувеличих много неща. Не ми е чупил ръката и не ме е бил, няма такова нещо. Аз в пристъп на ревност и гняв преувеличих, а и честно казано, си го заслужавам, защото имам лют език, за което му поисках прошка", разкрива изпълнителката пред списание „LoveStyle". Ромската перла въобще не се поколебала и при първото позвъняване от Гринго след скандала побързала да се хвърли в обятията му отново. „Видяхме се на кафе и веднага започнахме да се гушкаме и целуваме. Простихме си и пак сме заедно", разкрива още Софи.

Софи Маринова признава, че ревнува повече, отколкото трябва, и все си мисли, че Гринго й изневерява в Германия, където работи като охрана. За да успеят да продължат връзката си, този път двамата са си обещали, че ще си дават повече свобода, а певицата ще се постарае да не стига до крайности в лъжите си.

Изпълнителката на „Онзи фатален ден" не крие, че наистина е била бременна от Гринго. От стрес обаче не успяла да задържи бебето. Затова певицата отскоро ходи на иглотерапия и вече се чувства много добре.

„Ще си имаме бебе със сигурност. Нека обаче мине малко време, докато правя китайските процедури. С Гринго искам да сме си винаги заедно и да създадем семейство", завършва Маринова.

Както „Всеки ден" писа, преди месец ромската перла обвини любимия, че в следствие на побой е загубила нероденото се дете. В телевизионно интервю Софка обяви, че Гринго й е счупил ръката и я бил заплашвал, че ще занесе пред вратата й главата на сина й Лоренцо. Ромката дори стигна до там да се кълне, че той е сутеньор в Германия. Всички тези приказки на чалгаджийката хвърлиха в смут родния хайлайф, който на мига скочи в нейна подкрепа. Стреснат от изказванията й, Гринго пък се върна на родна земя и проплака, че е влюбен до уши в певицата и въпреки лъжите й, иска да се сдобрят.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !