Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бременната Емилия на антидепресанти

отпечатай новината

26.05.2016 17:58 | Видян 3302 пъти

Бременната Емилия на антидепресанти

Емилия, която е бременна в петия месец, не смее да се зарадва на щастието, сполетяло нея й семейството й. А поводи за притеснения действително има. „Малко ме е страх, защото сега и в личен, и в професионален план нещата вървят много добре. Нали много хубаво не е на хубаво. От друга страна пък, си казвам: „Сигурно Господ ми се отблагодарява, защото останах чист човек и на никого не съм направила лошо”. Щастлива съм, но да не разваляме магията…”, казва певицата.

Половинката на хазартния бос Коко Динев признава, че си е пожелала да зачене още един наследник, когато видяла преди време Елена Паришева. Срещнах я случайно, когато тя беше бременна с второто си дете. Имаше толкова хубаво коремче, че благородно й завидях. Тогава си казах: „Дано и на мен да ми се случи!”. Няколко дни по-късно с мъжа ми заминахме на почивка в чужбина. Като се върнахме, разбрах, че и аз съм бременна. Така че Елена ми е на кадем”, споделя Емилия.

Когато научила, че е бременна, фолк звездата веднага се обадила на лекарката, при която ходела заради честите си паник атаки. Притеснила се била много, тъй като до този момент пиела силни антидепресанти. „По тази причина не можех и да се зарадвам истински”, споделя тя. За щастие докторката я уверила, че няма никакъв проблем. Това потвърдил и гинекологът, следящ бременността й.

„Може да се появят усложнения, ако разбереш в третия месец, че си бременна, а през това време си пила хапчетата. Аз самата имах опасения да не получа кризи след спирането на антидепресантите, но организмът ми вече се е пренастроил на друга честота и зачеването ми влияе положително. Откакто нося второто си дете, изобщо не съм получавала паник атаки. Тази бременност ми дойде като някакъв лек”, казва певицата.

С Коко не искат да знаят какъв е полът на бъдещата им рожба и отказват да отидат на видеозон. Решили са да си запазят изненадата до края. Емилия ще ражда по естествен път, както направила и със сина си Иван. В момента тя планира голяма лятна ваканция за себе си, детето си и Динев. По време на отдиха им в екзотична държава ще е в напреднала бременност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !