Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Елена Йончева свали 12 кг след раждането

отпечатай новината

26.05.2016 11:57 | Видян 1933 пъти

Елена Йончева свали 12 кг след раждането

Чудодейна рецепта за сваляне на килограми сподели с приятели Елена Йончева, която месец след раждането си тежи с 12 килограма по-малко. Блондинката бърза да уточни, че чистото й отслабване е в рамките на 6 килограма, тъй като останалите са теглото на първото й бебче, както и околоплодните води.

„Никого не искам да заблуждавам, че съм свалила 10 килограма за месец. Но рецептата, която приложих върху организма си, даде чудесни резултати. Не влияе зле на тялото ми, нито на кърмата, не спирам да я раздавам на приятели“, споделя 51-годишната журналистка.

Елена Йончева роди на 21 март, като 2 месеца след щастливото събитие синеоката репортерка от горещи точки по цял свят вече е в перфектна форма и аха да хукне отново да прави репортажи по размирни локации. Самата журналистка не вярва в бързия темп, с който е свалила излишните килограми от тялото си и е успяла да влезе в страхотна форма. Непосредствено след раждането, в рамките на седмица, тя смъкнала близо 6 килограма. Организмът й се отървал от само себе си и от водата, която се задържа в тялото на жената дни преди раждането, пише "Всеки ден". След това обаче останали мазнини по корема, бедрата и ръцете й, които тя искала бързо да свали. Заради ниския си ръст телосложението й придобило форма на амфора и тя спешно потърсила ефективна диета.

„Цялата философия на това отслабване се оказа смес от вода, канела и джинджифил. Това е, нищо повече! Сипвате 250 грама вода и я оставяте да заври. Когато заври, слагате в нея малко канела на прах – половин чаена лъжичка. Разбърквате и сваляте от котлона, а после добавяте съвсем малка кафена лъжичка настърган джинджифил. Оставяте да изстине и го изпивате. Пие се всеки ден, но само по веднъж“, разказва за чудодейната отвара тя. Елена добавя още, че пие магическия разтвор сутрин на гладно, като през деня не се ограничава в хапването.

„Сега нямам време нито за диети, нито да мисля за хранителен режим. Бебето ми е приоритет!“, споделя Йончева.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !