Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Софи Маринова и Гринго се събраха

отпечатай новината

26.05.2016 09:25 | Видян 1327 пъти

Софи Маринова и Гринго се събраха

„Простихме си и пак сме заедно. Бяхме разделени за десетина дни. Той си беше в Германия, гледал моето интервю по телевизията, притеснил се, звънна ми и ме помоли за прошка. Видяхме се на кафе и веднага започнахме да се гушкаме и целуваме.

Макар да беше обиден, че съм говорила такива работи. Признавам, наговорих доста глупости и преувеличих много неща. Не ми е чупил ръката и не ме е бил, няма такова нещо. Аз в пристъп на ревност и гняв преувеличих, а и честно казано, си го заслужавам, защото имам лют език, за което му поисках прошка“, разкри изпълнителката пред LOVE style. Тя не крие, че е доста ревнива, повече отколкото трябва, и все си мисли, че Гринго ѝ изневерява в Германия, където работи като охрана. Според него тя много го задушава. Затова двамата ще си дават повече свобода, а певицата ще се постарае да не го ревнува от другите жени.

„Ще си имаме бебе със сигурност. Нека обаче мине малко време, докато правя китайските процедури. С Гринго искам да сме си винаги заедно и да създадем семейство“, завършва Маринова.Софи обаче не скри, че наистина е била бременна от Гринго, но от стрес не успяла да задържи бебето. Затова певицата отскоро ходи на иглотерапия и вече се чувства много добре.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !