Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джина Стоева с овце на море

отпечатай новината

22.05.2016 14:15 | Видян 2083 пъти

Джина Стоева с овце на море

В истински ад се превърнала почивката на Джина Стоева в Гърция. Още в първите дни от ваканцията в южната ни съседка певицата изпаднала в потрес и започнала да се замисля дали да не се прибере по-скоро от предвиденото. „С овце на море.” Така Джина озаглави снимка от ваканцията си, която постна във фейсбук. На кадъра се вижда стадо на фона палми и морски вълни. Стоева, която замина с майка си в Гърция в началото на май, не можела да повярва на очите си, когато срещнала овчаря и животните му по пътя за плажа. А после се шокирала още повече, защото се натъкнала на група наркомани, а й се наложило и да се разправя с нагъл ухажор, с измамница и какво ли още не. 

„В потрес съм на какво е заприличала Атина! Атина - пълна не само с гърци, а и с придошли отвсякъде хора, за да изкарат някой лев...Пази, Боже! Група пропаднали младежи се боцкат в центъра на Атина, близо до пл. „Омония”, пред минувачите и никой не реагира. След тази гледка, часове наред не можех да мисля за друго. Шофьорите пък са груби, нетолерантни. Там не съществува предимството на пешеходеца! Тротоарите и пътищата - мърляви. Да те е гнус да стъпваш с обувките си по тях. Нетърпима е и миризмата от кофите преливащи с боклуци. Фасове, пластмасови чашки и торбички навсякъде. Отврат!”, разказа певицата част от кошмарните си преживявания. 

Най-неприятно й било, когато в един от парковете някакъв чичка започнал да й досажда. Седнал до нея на пейка и едва го изгонила. „Просеше си боя този чекиджия. Трябва да му отрежат ръцете, та и с тях да не може да си свърши работата. А мъже, минаващи по улицата, те зазяпат в пазвата, все едно не са виждали цици”, възмутена е бившата изпълнителка на „Ара”. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !