Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Благо с децата си на почивка в Турция

отпечатай новината

20.05.2016 11:55 | Видян 2659 пъти

Благо с децата си на почивка в Турция

Само дни, след като плъзна слухът, че бившата на Благой Георгиев - Христина Витанова е намерила нов баща на двете им деца Благо отвърна на удара. Той сподели снимка в социалните мрежи, на която е с двете си деца Йоана и Давид в Турция. Вероятно след почивката в Дубай с жена си Есмер, съвестта на Джизъса се е обадила и той е решил да го играе добър татко, като прекара малко време с децата си. Не е изключено футболистът да се е стреснал, че новият на Христина може да го измести от сърцата на малчуганите, които вече познават гаджето на майка си.

При Благо нещата винаги са оплетени и сложни. Според близки до семейството му той пак се е изпокарал с жена си Есмер. Този път причина била бременността на брюнетката, която иска да роди детето си в Русия, а той е категоричен, че бебето ще проплаче в България.

Танцьорката обаче не давала и дума да се каже, че ще ражда у нас и постоянно плачела на Георгиев, че не иска далеч от родината си. Самият Благо е решил, че и третото му дете ще се роди в България. Той дори повишил тон и обясни, че е мъжът в къщата и няма как да слуша нейните капризи.

След скандала Есмер се обадила на баща си, а той отново влязъл в спор със зет си. Припомняме, че преди месец тъстът на Джизъса го заплаши със саморазправа, защото остави сама щерка му бременна. Нашенецът се стресна от острия нрав на татарина и побърза да се прибере в семейното гнездо в Русия, пише „Телеграф“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !