Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

НиЛо и Алисия заедно срещу Божинов

отпечатай новината

17.05.2016 12:57 | Видян 3139 пъти

НиЛо и Алисия заедно срещу Божинов

Война между Николета Лозанова и Алисия се оказа въздух под налягане. В ексклузивното си интервю в предаването си "Папараци" Николета категорично заяви, че няма никаква война между нея и Алисия. Така изведнъж се оказа, че двете жени на Валери Божинов, от които има деца, са се превърнали от предполагаеми врагове в съюзници.

Освен това водещата на топ парашкото шоу заяви със сигурност, че Никол и Валерко се разбират повече от добре, виждат се често и се чувстват прекрасно в копманията си. Лозанова подчерта, че неразбирателствата между нея и Алисия са били породени от трети човек, който без съмнения е именно Божинов.

За разлика от отношенията между водещата и певицата, които явно са прекалено преекспонирани, между Николета и Валери явно всичко вече е приключило. Чашата на търпението й е преляла след като Божинов не се е появил на рождения ден на дъщеря си.

Лозанова е категорична, че не иска нищо за себе си от развода, а иска единствено да осигури най-доброто за малката си принцеса. Алисия е на същото мнение, а Валери плаща тренировките по футбол на Валерко, както и издръжка на Никол, която Николета определя като нормална за родния стандарт.

Освен двете деца, силна връзка между водещата и певицата се оказва и Александра Арабаджиева. Тя си е близка дружка с Николета още от ученическите години в Пловдив, а в последно време доста се е сдушила и с Алисия и дори наскоро бяха на ваканция с любимите си мъже, пише "България днес". Алисия все пак досега не си е позволявала да коментира официално отношенията си с Николета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !