Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили мачка пешеходци

отпечатай новината

16.05.2016 09:45 | Видян 1935 пъти

Лили мачка пешеходци

Естрадната прима Лили Иванова мачка пешеходци, видя репортер на „Всеки ден" преди броени дни. Шофьорът на кубратската легенда фучи като на рали из софийските улици, нарушавайки десетки пътни правила, за да измине краткото разстояние от паметника на Васил Левски до пешеходната пътека при Софийския университет. А цялото шофиране в стил „Бързи и яростни" ставаше под зоркия поглед на изпълнителката, седяща на предната седалка.

Тузарският джип - марка „Мерцедес", се престрои от първата до третата лента на булевард „Васил Левски" за няколко секунди, като водачът бясно натискаше клаксона, без да включва мигач. Макар след 20 часа трафикът по ключовия булевард в столицата да е по-спокоен, плисналият за кратко дъжд, намокрил асфалта, също беше предпоставка за пътно произшествие.

„Само дето не беше пуснал сирени, все едно линейка или полицейски патрул минава в час пик", коментира очевидец. Приключенията с луксозното возило започнаха още в самото начало на широката улица. За да изпревари тролей номер 11 на кръговото при паметника, гардът на Иванова взе завоя с мръсна газ, като заради минаващите пешеходци все пак беше принуден да набие спирачки на милиметри от краката им.

„Едва не ни размаза", оплакаха се групичка ученички, преминаващи в този момент, възмутени, че вместо водачът да се извини, бясно им подавал знак с ръка да се движат по-бързо. След по-малко от 50 метра - на кръстовището на ул. „Оборище" и бул. „Васил Левски", сребристият джип пък профуча на червено, като отново за една бройка преспокойно можеше да тресне някой невинно пресичащ човечец.

„Това, че Лили не е зад волана, не я оправдава. Шофьорът й нарушава закона, ако не дай боже нещо беше станало, кой щеше да е виновен?", попита разпознала сребърния мерцедес на кубратската изпълнителка млада жена.

Лили не за първи път брутално гази пътните закони. Една от последните прояви на личния й шофьор беше, когато колата й беше докарана точно зад НДК преди грандиозния й концерт в края март, до входа на зала 6. Тогава мерцедесът на певицата не мина през паркинга на Двореца, а направо през пешеходните алеи, а запознати коментираха, че това не са си позволявали дори кортежите на президента и премиера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !