Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Благо и Есмер емигрират в Дубай

отпечатай новината

13.05.2016 16:21 | Видян 1942 пъти

Благо и Есмер емигрират в Дубай

34-годишният полузащитник Благой Георгиев и съпругата му Есмер имат планове да се установят в Дубай известно време след раждането на детето им. Емирството е любимата дестинация на бившия национал, дори допреди няколко дни семейството бе на поредната си почивка край Персийския залив.

Вчера от Русия тръгна информация, че Благо Джизъса обмисля да прекрати кариерата си, ако до месец-два не си намери нов отбор. В момента халфът не се състезава професионално, тъй като в Рубин не го искат, а пък договорът му с клуба е до септември. Агентът на футболиста Анзор Гаргаев се опитва да намери нов отбор на Георгиев. "Приоритетите остават Емирствата, Китай и Русия", обяви Гаргаев. Усилията на мениджъра обаче са съсредоточени към Дубай, тъй като семейство Георгиеви има афинитет към мястото, разкрива Пик. Благой вече бил готово с решение на въпроса къде ще живее с жена си и детето им, стане ли договорката с футболен клуб от емирството.

Футболистът завързал връзки със свои колеги от Дубай, които да му съдействат при намирането на подходящо жилище за семейството му. Благо и Есмер дори са огледали няколко апартаменти в близост до изкуствения архипелаг "Палмата".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !