Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мара отпра дупе

отпечатай новината

12.05.2016 16:30 | Видян 2067 пъти

Мара отпра дупе

Мария се взе за Дженифър Лопес и Ким Кардашиян взети заедно. Певицата се мъчи да демонстрира секси дупе, досущ като световноизвестните си колежки. Само че вместо възхищение, събуди единствено присмех и подигравки. Напоследък Мара има нова мания - да се снима от фитнеса, за да показва колко много тренира. Вместо стегнато дупе обаче, тя демонстрира по-скоро огромен задник, като цигански тъпан, хилят се феновете.
„Марче, какво си си направила? Мале, сигурно даже на Гущеров му е трудно да се намести между такива телеса!“, хилят се зевзеци по адрес на миньонката.

Повече от ясно е, че Отварачката силно преувеличава спортния си ентусиазъм и просто е намерила нов начин да трупа вниманието върху себе си. Мара така се е престарала в опита си да покаже атлетично тяло, че пусна цяла поредица нелепи снимки, с които вместо да демонстрира така желаното от нея фитнес тяло, си навлече куп гаври, забеляза Всеки ден.
"Ако си мисли, че с разголени снимки може да компенсира липсата на хитове и участия, жестоко се лъже", коментират форумци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !