Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ники Михайлов се разхайти

отпечатай новината

12.05.2016 14:08 | Видян 3842 пъти

Ники Михайлов се разхайти

Ники Михайлов явно е решил да се раздели с колебливата си футболна кариера и да го раздава постоянно присъствие по дискотеките. Вратарят на националния отбор вече се появява доста по-рядко на зеления терен, отколкото в нощните клубове. Там се чувства в свои води в компанията на много бутилки шампанско и разкрепостени мадами. Тези дни Ники бе забелязан в хитовите заведения "Клуб 33" и "Мегами", където се отдаде на див купон до зори в компанията на няколко волейболни национала.

Спортистите, начели с Михайлов, демонстрираха завидни умения в пресушаване на бутилки с алкохол, като без проблем видяха дъното на 6-7 броя марково шампанско. Това неминуемо доведе до пиянски изцепки. Малката перука демонстрира на всички, че не отстъпва на баща си по странни танци и некоординирани движения.
Ники се щракна за спомен с Анелия, която весели щурата компания до зори, но до свалка между тях не се е стигнало заради присъствието на Иляка, гаджето на певицата, в опасна близост. Въпреки това женско внимание на вратаря не му липсваше, а на сепарето му се бяха настанили няколко засукани мадами, готови да го дарят с ласки.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !