Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джанет Джексън очаква първото си дете

отпечатай новината

05.05.2016 10:01 | Видян 2265 пъти

Джанет Джексън очаква първото си дете

Поп певицата Джанет Джексън е бременна с първото си дете, гръмнаха медиите зад Океана. Тя и катарският бизнесмен Уисам Ал Мана (40) ще се сдобият с наследник, след като се ожениха на тайна церемония през 2012 г.

Новината идва само две седмици преди 50-тия юбилей на изпълнителката. Слуховете, че Джексън очаква бебе занимават таблоидите от месец, след като тя неочаквано сложи край на турнето си The Unbreakable Тour, обяснявайки на феновете си, че го прави “за да може да планира семейството си”.

“В момента се намираме във втората половина от турнето, но се оказва, че има неочаквана промяна. Помислих си, че е важно вие да сте първите, които разбират за нея,” казва певицата във видео, публикувано в социалните мрежи. “Аз и съпругът ми сме заети с планирането на семейството ни, затова ще трябва да отложа турнето. Моля ви да разберете, че трябва да го направя, трябва да си почивам, такива са заръките на лекарите!”

Преди да се венчаят, Джанет и Уисам се срещаха в продължение на две години, макар и да бяха много потайни по отношение на връзката си. Дори сега те рядко могат да бъдат забелязани заедно на публични събития.

Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !